Over mij

Krachtig, assertief en professioneel zijn een aantal woorden waarmee mijn collega’s mij omschrijven, met daarbij een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en altijd ruim (mee)denkend over nieuwe werkwijzen, protocollen of beleidsvormen.

Maar wie ben ik? Partner, moeder, zus en vriendin maar vooral mezelf; Marina Balduk, 30 jaar jong en ik woon samen met mijn vriend en onze twee dochters (2015 & 2018) in het kleine en gezellige plaatsje Beek, gemeente Montferland in Gelderland. In onze vrije tijd gaan we er graag als gezin op uit; lekker wandelen in het bos, naar de dierentuin of spelen we samen in de tuin.

We gaan graag uit eten of we koken uitgebreid thuis. Ook lees ik graag boeken (wel een ├ęcht boek) en ik bak regelmatig lekkere zelfgemaakte taarten of cakes. Ik geniet van een avond rustig thuis op de bank met een goede film, maar zeker ook van een feestje op zijn tijd.

Wederzijds vertrouwen, respect en een vleugje humor zijn voor mij belangrijk binnen een fijne samenwerking. Een goede klik tussen ons vind ik erg belangrijk.